Drugo kolo desete sezone Telekom 1. CFL donijelo je pobjede Rudara, Mladosti, Sutjeske i Iskre, dok su -  Bokelj i Zeta podijelili bodove. U nedjelju će Budućnost i Petrovac od 17.00 časova odigrati posljednji meč druge runde.

Rudar je do prve ovosezonske pobjede došao na gostovanju u Tuzima. Aktuelni šampion je nakon osvojenog boda na otvaranju prvenstva u meču drugog kola dva puta tresao mrežu Dečića, što je bilo dovoljno da osvoje tri boda. Pobjedu Pljevljaka potpisalu su Ivan Knežević koji je pogodio u desetom minutu i povratnik u redove Rudara Stevan Rejlić koji je mrežu domaćina zatresao u 85. minutu.

Mladost je golovima Anđela Rudovića i Milana Đurišića u drugom poluvremenu došla do pobjede u dueluk sa Lovćenom. Cetinjani su meč završili sa devet igrača, pošto u finišu susreta direktne crvene kartone dobili Tatar i Radović.

Iskra je na gostovanju Grblju upisala premijernu prvoligašku pobjedu. Danilovgrađani su do trijumfa u Radanovićima došli iako je domaćin u 54. minutu došao do prednosti pogotkom Ilije Tučevića, pošto su u samom finišu susreta Kovačević sa bijele tačke i Đuranović upisali u strijelce.

Sutjeska je bila ubjedljiva na gostovanju Mornaru. Nikšićani su do prednosti došli u 18. minutu preko Karadžića, da bi u 77. minutu Leverda poravnao rezultat. Izabranici Aleksandra Nedovića su odlično reagovali i u razmaku od dva minuta postigli dva pogotka - precizni su bili Kordić i Zarubica.

Podjela bodova viđena je u Kotoru gdje su snage odmjerili Bokelj i Zeta. Domaćin je u 80. minutu došao do prednosti golom Nikezića, da bi u posljednjem minutu regularnog toka Kukuličić postigao jedini pogodak za Zetu.

Rezultati
Dečić - Rudar 0:2
Morar - Sutjeska 1:3
Mladost - Lovćen 2:0
Grbalj - Iskra 1:2
Bokelj - Zeta 1:1


Nedjelja - 17.00h
Budućnost - Petrovac (TV prenos)