Disciplinska komisija FSCG na sjednici održanoj 12.06.2015. godine razmatrala je situaciju vezanu za postupanje po konačnim odlukama Arbitražnog suda FSCG i drugih nadležnih organa FSCG.

Na sjednici je donijeta odluka da se seniorski timovi klubova koji niu izvršili obaveza prema zvaničnicima kluba ili igračima, suspenduju iz svih takmičenja kojima rukovodi FSCG i da se istima izrekne mjera zabrane registracije (transfera) novih igrača, koja će biti ukinuta odmah po izvršenju svih finansijskih obaveza od strane kluba i dostavljanja adekvatnog dokaza.

Klubovi koji su suspendovani iz svih takmičenja kojima rukovodi FSCG i kojima je izrečena zabrana registracije (transfera) novih igrača su:

- FK "Mornar” – Bar zbog neizvršavanja obaveze prema treneru Pejović Radomiru i igračima Mijušković Ivanu, Tomić Danilu, Divanović Mehmedu i Dubljević Aleksandru;

- FK "Mogren” - Budva zbog neizvršavanja obaveze prema igračima Vujović Nikoli, Đurišić MIlanu i Radišić Mirku;

Uz suspenziju, a shodno odredbi člana 143 stav 2 Disciplinskog pravilnika FSCG, fudbalskim klubovima "Mornar” i “Mogren” izrečena je i disciplinska mjera – zabrana registracije (transfera) igrača u trajanju od tri mjeseca, a koja se ne odnosi na prvu registraciju igrača i na mogućnost transfera igrača u druge klubove. Ista će biti ukinuta odmah po izvršenju odluka Arbitražnog suda FSCG.

Disciplinska komisija FSCG
Predsjednik,
Rajko Radulović