Reprezentacija Crne Gore trenirala je večeras na Gradskom stadionu u Podgorici i nastavila pripreme za kvalifikacioni meč sa Švedskom. Nakon završenih obaveza u klubovima "sokolima" su se priključili Dejan Damjanović i Elsad Zverotić, dok će ostatak priprema i utakmicu sa Šveđanima propustiti Stevan Jovetić koji se povrijedio na prijateljskom duelu sa Danskom.

Uoči početka treninga sa novinarima je razgovarao Mladen Kašćelan, koji smatra da je naš tim odigrao dobro u defanzivi u prijateljskom duelu sa Danskom.

- Utakmica protiv Danske nije bila loša, kako smo igrali, kako smo bili postavljeni u fazi odbrane. Međutim, falilo nam organizacije napada, nismo mogli loptu puno da zadržimo u našem posjedu. To nam je bio glavni problem, uz povredu Jovetića koja nas je dosta omela. Za Švedsku to moramo kako znamo i umijemo da popravimo u igri, kazao je Mladen Kašćelan.

Vezista naše selekcije smatra da su Šveđani individualno bolji od Danske ali da ishod susreta zavisi od igre našeg tima.

- Biće to jako teška utakmica. Ako gledamo individualne kvalitete, Švedska je bolja od Danske, koja je na meni ostavila utisak najorganizovanije ekipe protiv koje sam igrao do sada. Sve je na nama, treba da izađemo na teren, da se potrudimo, da damo sve od sebe. Nakon 90. minuta znaćemo šta smo uradili dobro, a šta nismo. Ne osjećam pritisak, a mislim da ga ne osjećaju ni ostali igrači. Svi znamo da je utakmica važna, ali moramo ući rasterećeno kako bi dali maksimum i izborili što bolji rezultat, dodao je naš defanzivni veista.

Naredni trening najbolji fudbaleri Crne Gore odradiće u četvrtak na Gradskom stadionu u Podgorici od 19.00 časova, dok će se brifing za novinare održati pola sata ranije.