Peta sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Crne Gore održaće se u četvrtak, 11.06.2015. godine u pres sali FSCG sa početkom u 13.00 časova.

Na sjednici će se, pored verifikacije Odluka Odbora za hitna pitanja, govoriti o izvještajima komisija FSCG o proljećnoj polusezoni 2014/15 u svim takmičenjima, kalendaru takmičenja Telekom 1. CFL, Druge lige i Kupa Crne Gore za jesenju polusezonu 2015/16 i propozicijama baraža za popunu Telekom 1. CFL i Drugu ligu u narednoj sezoni.

Na dnevnom redu sjutrašnje sjednice naći će se i predlog troškovnika za sezonu 2015/16, predlog Odluke o registracionim taksama, predlog Odluke o visini novčanih kazni u disciplinskim postupcima u sezoni 2015/16, predlog Odluke o taksama za izdavanje licenci za službena lica, predlog Pravilnika o statusu trenera sa obrascima ugovora, predlog Pravilnika o dozvolama za rad fudbalskih trenera i dozvolama za rad službenih lica kao i predlog Pravilnika o radu Centra za edukaciju trenera FSCG.

Takođe, izvještaj o finansijskom poslovanju i predlog Odluke o izboru revizora za period 2015-2017 su tačke dnevnog reda pete sjednice Izvršnog odbora FSCG.

Fotografima i kamermanima biće dozvoljeno da snime prvih pet minuta sjednice, dok će saopštenje za javnost biti objavljeno na zvaničnoj internet stranici Fudbalskog saveza Crne Gore po završetku sjednice.