Nakon dva večernja treninga, najbolji crnogorski fudbaleri su danas trenirali u jutarnjim časovima, nakon čega im je selektor Branko Brnović dao slobodno popodne. Velika vrućina, koja je od izlaska sunca stegla crnogorsku prijestonicu nije spriječila naše igrače da maksimalno odrade sve zadatke koje je pred njih postavio stručni štab.

Iako su tek završili naporne sezone, naši reprezentativci sa velikim entuzijazmom dočekuju utakmice sa Danskom i Švedskom. Pristup obavezama koji su do sada pokazali najbolje govori koliko im znači dres sa državnim grbom.

- Nema ništa ljepše nego igrati za reprezentaciju, jedva sam čekao da dođem na okupljanje. Sa uživanjem treniram sa ovim momcima, sa selektorom, sa stručnim štabom. Za mene je to velika čast. Još uvijek nijesam debitovao za reprezentaciju i jedva čekam prijateljski duel sa Danskom kako bih pokazao koliko sam radio do sada. Nadam se da ćemo protiv Danske zabilježiti dobar rezultat. Očekujem da dobijem šansu u tom meču, na meni da naporno treniram i da se nametnem, a selektor će odlučiti ko će igrati. Ako zaslužim, sigurno ću dobiti priliku - poručio je na jutrošnjem brifingu napadač "sokola" Stefan Mugoša.

Mladi golgeter je potvrdio da su misli igrača usmjerene samo ka utakmici sa Danskom.

- Prvo treba da odradimo meč sa Danskom, kako bi napravili dobru uvertiru za Švedsku. Idemo da ostvarimo najbolji mogući rezultat na oba meča. U ekipi je dosta mladih igrača, neki su već pokazali da mogu puno da pomognu. To potvrđuje da ova reprezentacija ima budućnost - istakao je je Mugoša.

Hrabri sokoli će sjutra trenirati od 19.30 časova, a brifing za predstavnike medija zakazan je za 19.30 časova.