Selekto omladinske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović objavio je spisak igrača za prijateljski dvomeč sa selekcijom Češke.

Naša omladinska selekcija odmjeriće snage sa vršnjacima iz Češke naredne sedmice u Podgorici. Prvi duel zakazan je za 26. maj sa početkom u 18.00 časova, dok će se revanš odigrati dva dana kasnije u isto vrijeme. Oba meča igraju se na terenu Trening kamp FSCG u Podgorici.

- Odigravanjem prijateljskih utakmica sa selekcijom Češke nastavljamo sa uigravanjem ekipe za kvalifikacije koje nas očekuju u spetembru u Hrvatskoj. Ovog puta sa nama neće biti igrači koji nastupaju u inostranstvu a koji su bili sa starijom selekcijom na elitnoj rundi u Mostaru. Umjesto njih dobiće priliku igrači koji nastupaju u domaćim klubovima. Imamo i dva debitanta - Muratovića iz Luksemburga koji igra sa francuski Mec i Nišavića koji je sa ekipom Berana osvojio Kup Crne Gore u omladinskoj konkurenciji, rekao je Miljenović.

Na spisku selektora Miljenovića nalaze se golmani: Nemanja Jevrić (Čukarički, Srbija), David Bjelica (Bokelj); odbrana: Stefan Knežević (Zeta), Balša Banović (Budućnost), Nikola Popović (Sutjeska), Luka Božović, Miloš Vukčević (Mladost), Anel Topuzović (Lokomotiva Zagreb, Hrvatska); vezni red: Bojan Magud (Grbalj), Stefan Vukčević, Demir Škrijelj (Zeta), Balša Boričić, Zoran Petrović (Mladost), Marko Burzanović (Budućnost), Bojan Vukićević (Sutjeska); Zoran Nišavić (Berane), Driton Camaj, Alija Krnić (Budućnost), Luka Merdović (Mornar) i Edvin Muratović (Mec, Francuska).