Selektor kadetske reprezentacije Crne Gore Boris Miličković objavio je spisak igrača za prijateljski dvomeč koji će naši kadeti naredne sedmice odigrati sa vršnjacima iz Bosne i Hercegvine.

Prvi meč dvije selekcije odigraće se 26. maja sa početkom u 19.00 časova u Petrovcu, dok se revanš igra dva dana kasnije na terenu Trening kampa FSCG u Podgorici od 11.00 časova.

- Nakon razvojnog turnira u Albaniji kroz prijateljske utakmice nastavljamo sa provjerama i uigravanjem selekcije sastavljene od igrača rođenih 1999. godine i kasnije. Za utakmice sa Bosancima sa nama će biti neki igrači koji nisu bili tokom prethodne akcije. Pokušaćemo da sa njima nadomjestimo neke elemente igre, prije svega efikasnost, koji su nam nedostajali u Albaniji. Ekipa Bosne je kvalitetna i sigurno će dva meča protiv njih biti dobra provjera uoči ljetnje pauze koja očekuje igrače, rekao je Miličković.

Na spisku selektora Miličkovića nalaze se golmani: Lazar Carević (Grbalj), Maksim Milović (Brodarac, Srbija); odbrana: Eldin Čelebić (Preusen, Njemačka), Martin Prenkočević, Nikola Kumburović, Miloš Drinčić (Budućnost), Nikola Rašović (Zeta), Nemanja Petrović (Igalo); vezni red: Rašid Kolić (Radnički), Vasilije Terzić, Matija Stijepović (Budućnost), Anđelko Jovanović (Crvena stijena), Aleksa Marušić (Sutjeska), Ilija Vukotić (Grbalj); napad: Miloš Zečević (Rudar), Pavle Krstović (Zeta), Božidar Damjanović (Grbalj), Radovan Bećirović (Sutjeska) i Novica Čabarkapa (Kom).