Fudbaleri Rudara upisali su novu prvenstvenu pobjedu. Pljevljaci su u 28. kolu Telekom 1. CFL pred svojim navijačima savladali ekipi Grblja i stekli sedam bodova prednosti u odnosu na Sutjesku, koja u nedjelju gostuje Budućnosti. Izabranici MIrka Marića do trijumfa su došli golovima kapitena Vlahovića sa bijele tačke i Koheija u prvom dijelu susreta.

Mladost je na Starom aerodromu upisala mninimalnu pobjedu u odmjeravanju snaga sa Lovćenom. "Romantičari" su do sva tri boda došli zahvaljujući Milanu Đurišiću koji je pogodio mrežu Cetinjana u 13. minutu susreta.

Ubjedljiv trijjumf upisali su fudbaleri Zete u duelu sa Mornarom. Golubovčani su u drugom susretu pod vođstvom Dušana Vlaisavljevića bili veoma ubjedljivi - četri puta tresli su mrežu Barana. U listu strijelaca upisali su se Klikovac, Kukuličić  dva puta i Miljan Vlaisavljević.

Važna tri boda osvojila je ekipa Bokelja na gostovanju Beranama. Meč je odlučen osam minuta prije kraja susreta kada je Macanović zatresao mrežu domaćina i donio pobjedu svom timu.

Pobjednika nije bilo u duelu Mogrena i Petrovca. Budvani su prvi pogodio mrežu protivnika - u 50. minutu poček je bio precizan, ali je u 73. minutu Pejaković izjednačio rezultat i donio bod Petrovčanima.

Posljednji meč 28. kola u kojem se sastaju Budućnost i Sutjeska igra se u nedjelju na Gradskom stadionu u Podgorici od 16.00 časova.

Rezultati
Rudar - Grbalj 2:0
Mladost - Lovćen 1:0
Zeta - Mornar 4:0
Berane - Bokelj 0:1
Mogren - Petrovac 1:1


Nedjelja
Budućnost - Sutjeska 16.00h