Selektor mlađe omladinske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović objavio je spisak igrača za pripreme koje će se obaviti u Podgorici.

Miljenović je za petodnevne pripreme pozvao 23 igrača koji su rođeni 1998. godine i kasnije, koji su prethodne godine igrali kvalifikacije za U17 Evropsko prvenstvo i nisu uspjeli da se plasiraju za elitnu rundu. Igrači će svakog dana trenirati na terenima Trening kampa FSCG.

Okupljanje selekcije zakazano je za 13. april u hotelu "City" u 12.00 časova.

- Ovo su praktično kadeti, ali obzirom da nisu izborili učešće u elitno rundi, okupljamo ih kako bi imali kontinuitet u radu pa će do kraja godine pored ovih priprema imati i nekoliko prijateljskih mečeva. Kao što uvijek radim kada je prvo okupljanje u pitanju i ove igrače sam pozvao nakon razgovora sa Borisom Ljuticom, koji je bio selektor ove generacije u kadetskom uzrastu. Za ovu priliku pozvani su igrači koji su bili kadetski reprezentativci, ali svakako ovo nije konačni spisak već ćemo kroz naredne akcije pozivati i druge igrače ovog godišta koji se nametnu igrama u klubovima za koje nastupaju, rekao je Miljenović.

Na spisku se nalaze golmani: Matija Gligorović (Budućnost), Vojin Pavićević (Mladost) i Vasilije Petrić (OFK Beograd, Srbija); odbrana: Aleksandar Milić (Mladost), Luka Malešević, Vuk Dragović, Marko Tući (Budućnost), Kostadin Mikić (Čukarički, Srbija) i Miodrag Kuželj (Grbalj); vezni red: Lazar Vujošević, Dino Mušanović, Balša Banović, Danilo Marković, Alija Krnić (Budućnost), Ilija Vukotić, Vladan Kordić (Grbalj), Balša Goranović (Sutjeska) i Vojin Manojlović (Mladost); napad: Danilo Vukićević (Berane), Filip Vorotović  (Sutjeska), Vladan Burzan (Budućnost), Admir Musić (Mladost) i Emrah Krcić (Jezero).