Lider šampionata bio je siguran na svom terenu u duelu 24. kola Telekom 1. CFL. Pljevljaci su već nakon 20. minuta igre u duelu sa Zetom imali dva gola prednosti -  Ivanović je za samo tri minuta dva puta tresao mrežu gostiju. Vlaisavljević je smanjio predost domaćin do odlaska na odmor, da bi u 69. minutu Kato postavio konačan rezultat susreta.

Tri boda osvojila je i Mladost koja je na Starom aerodromu bila bolja od Bokelja. Đalac i Milić su pogodili za “romantičare” u prvom dijelu, da bi se u nastavku susreta u strijelce upisao i Milan Đurišić.

Prekidi su jako oružje Budućnosti ove sezone. “Plavo-bijeli” na pravi način koriste visinu igrača koje imaju, u šta se danas uvjerila ekipa Mornara – domaćin je sva tri pogotka postigao nakon prekida, a u strijelce su se upisala tri štopera. Tomković je donio prednost Budućnosti nakon kornera u 12. minutu, Simović je glavom postigao drugi pogodak za domaćina posle ubacivanja iz ugla u 62. minutu, da bi Bakrač postavio konačan rezultat nakon još jednog kornera za “plavo-bijele”.

Sutjeska je u Nikšiću odmjerila snage sa ekipom Petrovca i upisala minimlanu pobjedu. Aktuelni šampion do nova tri boda došao je novim pogotkom najboljeg strijelca šampionata Gorana Vujovića u 56. minutu susreta.

Tek u 24. kolu šampionata fudbaleri Berana upisali su prvu pobjedu. “Fenjeraš” je pred svojim navijačima slavio u duelu sa Mogrenom, ekipom koja se nalazi na pretposljednjem mjestu na tabeli. Budvani su prvi našli put do mreže protivnika preko Delića, ali su Stavrić i Tomović donijeli prvi trijumf u sezoni Berancima.

Lovćen je na Obilića poljani upisao “minimalac” u odmjeravanju snaga sa ekipom Grblja. Podogak vrijedan tri boda djelo je Đurovića – napadač Lovćena zatresao je mrežu “trikolora” u 49. minutu susreta.

Rezultati
Budućnost – Mornar 3:1

Mladost – Bokelj 3:0

Sutjeska – Petrovac 1:0

Rudar – Zeta 3:1

Berane – Mogren 2:1

Lovćen – Grbalj 1:0