Selektor kadetske reprezentacije Crne Gore Boris Miličković objavio je spisak igrača koji će nastupiti na memorijalnom turniru "Josip Škija Katalinski" koji se početkom narednog mjeseca održava u Sarajevu.

Pored naše selekcije, na memorijalu koji počinje 3. aprila učestvovaće reprezentacija Bosne i Hercegovine, kao i selekcije Sarajeva i Beograda. Naši kadeti odigraće 4. aprila duel sa ekipom Sarajeva. Ukoliko trijumfuju u prvom meču Miličkovićevi izabranici igraće u finalu sa pobjednikom duela Bosne i Hercegovine i selekcije Beograda.

- Očekuje nas prva provjera na međunarodnom nivou u ovoj godini, u kojoj ćemo uigravati tim za dalje akcije i isto tako vidjeti na kojem su nivou naši igrači jer će ovo biti prva akcija nakon utakmica sa Makedonijom. Moram istaći da smo imali problema sa povrijeđenim igračima koji su u procesu oporavka pa nismo željeli da rizikujemo sa njima pozivajući ih za ovaj turnir. Prilika da se izmjerimo sa ostalim reprezentacijima i vidimo u kakvoj smo formi nakon kampa u Baru, rekao je selektor Miličković.

Na spisku selektor Miličkovića su golmani: Krsto Ljubanović (Mogren) i Maksim Milović (Brodarac, Srbija); odbrana: Boško Rašković (Mladost), Martin Prenkočević, Nikola Kumburović, Miloš Drinčić (Budućnost), Jovan Jablan (Lovćen) i Nikola Rašović (Zeta); vezni red: Rašid Kolić, Mirza Hot (Radnički), Vasilije Terzić (Budućnost), Danilo Leković (Mornar), Aleksa Marušić (Sutjeska), Anđelko Jovanović (Crvena stijena) i Ilija Vukotić (Grbalj); napad: Pavle Krstović (Zeta), Božidar Damjanović (Grbalj), Radovan Bećirović (Sutjeska), Novica Čabarkapa (Kom) i Miloš Zečević (Rudar).