Fudbalska reprezentacija Crne Gore nastavila je pripreme za utakmicu sa Rusijom treningom koji je održan na Gradskom stadionu u Podgorici. Četvrtog dana priprema za duel sa Rusima selektor Brnović je nije mogao da računa Vladimira Božovića, koji je propustio trening zbog temperature.

Stevan Jovetić je na brifingu uoči treninga kaže da uvijek vjeruje u pobjedu našeg tima, nezavisno od toga ko je protivnik.

- Pritiska ima uvijek, ali niko ne može da ti nametne pritisak kao ti sam sebi. Imali smo na desetine ovakvih utakmica i znamo kako da se nosimo sa tim. Svi igramo u dobrim klubovima i siguran sam da dobro podnosimo tu vrstu pritiska, što ćemo siguran sam pokazati na terenu. Ovo su utakmice koje ti daju dodatno samopouzdanje. Pobjeda bi nam mnogo značila ali sigurno da neće biti lako doći do nje. Vjerujem u pobjedu, vjerujem uvijek, bilo ko da je protivnik i bilo gdje da igramo, rekao je Jovetić

Stevan ističe da se raduje novom nastupu u tandemu sa Mirkom Vučinićem na meču sa Rusijom.

- Nije nam se dalo da odigramo zajedno u posljednje vrijeme. Često se dešavalo da je jedan od nas dvojice spriječen da odigra meč pa sam srećan što ćemo igrati zajedno. Potrudićemo se, kao što i uvijek radimo, da postignemo gol ili asistiramo jedan drugom. Vjerujem da protiv svake ekipe možemo da postignemo gol. I to ne samo Mirko i ja, već cijela ekipa, vezni red, svi... Ne igramo samo nas dvojica, već kompletna ekipa, kazao je napadač naše selekcije.

Mladen Kašćelan već duže vremena igra u Premijer ligi Rusije i dobro je upoznat sa kvalitetima narednog protivnika "hrabrih sokola".

- Šatov već duže vrijeme igra za Zenit u odličnoj formi. On je brz igrač, ima super tehniku, lako rješava situacije jedan na jedan. Tu je Širokov, igrač kojeg nema na meču po 15 minuta, a onda jednim pasom spoji Kokorina koji je, u ovom trenutku, opravdano, njihov najbolji napadač. Čitao sam u Rusiji njihove intervjue o ovom meču i naišao na neke na osnovu kojih bi se reklo da nas ne poznaju, da ne cijene naše igrače, da neki misle da su iznad nas... Nama bi odgovaralo da nas potcijene... Ako neka ekipa dođe psihički nespremna, to može itekako da se iskoristi. Ja igram često protiv njih, oni jesu super fudbaleri, ali mi smo u stanju da ih pobijedimo, kazao je Mladen.

Posljednji trening u sklopu priprema za meč sa Rusijom naša selekcija odradiće u četvrtak, 26. marta iza zatvorenih vrata Trening kampa FSCG. Konferencija za novinare na kojoj će govoriti selektor Brnović i kapiten Vučinić zakazana je za 12.00 časova.