Mlada reprezentacija Crne Gore odigraće sjutra u Zagrebu prijateljsku utakmicu sa vršnjacima iz Hrvatske. Naša selekcija, koju će po prvi put sa klupe predvoditi Mojaš Radonjić, utakmicom sa "vatrenima" počinje uigravanje za predstojeće kvalifikacije za U21 Evropsko prvenstvo i premijerni meč sa Moldavijom.

Pripreme za meč sa Hrvatskom naša mlada reprezentacija odradila je u Budvi i Zagrebu - "sokoli" su odradili po dva treninga u oba grada.

Selektor Radonjić ističe da će "sokoli" na stadionu Kroacije u Sesvetama tražiti igru a ne rezultat.

- Bilo bi najljepše kada bi došla i igra i rezultat. Znam da će biti teško, da je prva utakmica, ali je najvažnije da igrači na terenu odrade ono što budem tražio od njih. Sa ovom utakmicom kreću pripreme za kvalifikacije i želja nam je da svi pruže maksimum. O reprezentaciji Hrvatske ne znamo previše jer je i kod njih došlo do promjene ekipe, kao i što je slučaj i kod nas. Znamo da im fudbaleri igraju u Hajduku, Dinamu, Rijeci, Lokomotivi... Možda su oni u prednosti, jer su domaćini, ali sigurno da ćemo i mi imati šta da pokažemo, rekao je Radonjić.

Duel Hrvatske i Crne Gore igra se u četvrtak, 26. marta 2015. godine na stadionu u Sesvetama sa početkom u 15.00 časova.