Reprezentacija Crne Gore odradila je danas drugi trening u sklopu priprema za utakmicu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo 2016 godine protiv selekcije Rusije. “Sokoli” se polako kompletiaju, pa su drugom treningu u bazi nacionalnog tima na Starom aerodromu prisustvovali svi pozvani igrači, osim Baše i Vučinića, koji će se priključiti sjutra.

Uoči treninga očekivanja od duela sa Rusijom iznio je golman naše selekcije Mladen Božović.

- Radi se o veoma kvalitetnoj reprezentaciji. Optimizam je svakako veliki, iako nas očekuje teška utakmica. Svi znamo šta predstavlja Rusija, ali pokušaćemo da se najbolje pripremimo, da im se suprotstavimo i da ih savladamo. Ovog puta alibija nema, spremni smo da izađemo na kraj sa njima i pritiskom. Pogledaćemo meč sa Švedskom, pokušati da izvučemo pouke i da ispravimo neke stvari koje nisu bile najbolje. Moramo da budemo spremni na sve i da jurimo tri boda, reka je Božović

Naš golman ističe da su Rusi iskusna ekipa, koja dugo vremena igra zajedno i ima iskustvo igranja na velikim takmičenjima.

- Rusi imaju iskustvo, dugo su zajedno, učestvovali su na velikim takmičenjima. U pitanju je jako kvalitetan tim, ali koji ne igra onako kako se od možda očekivalo u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Odigrali su posljednji meč neriješeno sa Moldavijom i sigurno da kod njih ima problema, a kako čitam šta pišu mediji dosta je i nesuglasica sa selektorom Fabijom Kapelom. Kako god, na nama je da se što bolje spremimo jer mislim da imamo veliku šansu da trijumfujemo, dodao je golman “hrabrih sokola”.

Naredni trening naša selekcija odradiće u utorak sa početkom u 18.00 časova.