Posljednje kolo drugog dijela takmičenja u Telekom 1. CFL donijelo je duel Mladosti i Rudara, ekipa koje zauzimaju prva dva mjesta na tabeli. Derbi kola završen je bez pogodaka, pa će Pljevljaci u treći krug šampionata ući sa sedam bodova prednosti u odnosu na izabranike Aleksandra Nedovića. Ujedno, Rudar će biti domaćin ekipi Mladosti u posljednjem krugu takmičenja.

Budućnost je pod Goricom upisala minimalnu pobjedu u odmjeravanju snaga sa Zetom. “Plavo-bijeli” su zasluženo osvojili sva tri boda jer su za 90. minuta stvorili veći broj prilika od protivnika. Jedini pogodak na meču djelo je Aleksandra Vujačića koji je mrežu Petkovića pogodio u 87. minutu.

Grbalj je pred svojim navijačima osvojio tri boda u duelu sa Sutjeskom. Tim iz Radanovića uzeo je mjeru aktuelnom šampionu samo nedjelju dana nakon što je Mogren uspio da uzme bod Nikšićanima u Budvi. “Trikolori” su do pobjede došli golovima Tučevića i Pavlovića.

Najubjedljiviju pobjedu u 22. kolu upisao je Lovćen, koji je do vrha napunio mrežu Mornara na gostovanju u Baru. Cetinjani su pet puta tresli mrežu domaćina – dva puta u listu strijelaca upisao se Đurović, dok su mrežu Barana po jednom tresli Martinović, Vušurović i Vujović.

Vrijednu pobjedu upisao je Bokelj na gostovanju u Beranama. Kotorani su dva puta tresli mrežu “fenjeraša” i došli do sva tri boda.

Drugi krug takmičenja u Telekom 1. CFL biće kompletiran u srijedu, 18. marta kada će se odigrati odloženi meč 20. kola između Berana i Budućnosti.

Rezultati
Berane – Bokelj 0:2

Sutjeska – Grbalj 0:2

Budućnost – Zeta 1:0

Mornar – Lovćen 1:5

Mladost – Rudar 0:0

Petrovac – Mogren