Selektor mlađe omladinske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović objavio je spisak igrača za prijateljski dvomeč sa odgovarajućom selekcijom Bjelorusiju.

Prvi meč zakazan je za 17. mart, dok će se revanš odigrati dva dana kasnije. Oba susreta igraju se na terenima Trening kampa FSCG u Podgorici sa početkom u 15.00 časova.

- Ponovo smo, nakon nekoliko mjeseci, okupili generaciju '97 i mlađe i ovim utakmicama praktično počinjemo pripremu za turnir kvalifikacija koji nas u septembru očekuje u Hrvatskoj. Za ovu priliku nijesmo pozvali nekoliko igrača koji igraju za stariju omladinsku selekciju, jer nas naredne nedjelje očekuje gostovanje te generacije u Portugalu. Na spisku su uglavnom igrači iz domaćih klubova, uz tri igrača iz inostranstva. Prilika je da provjerimo formu svih pozvanih kandidata, a kroz naredne akcije pružićemo šansu još nekim igračima koji su nam interesantni jer je poznato da su u mlađim kategorijama oscilacije česte pa nam je želja da imamo što više kandidata koje pratimo, rekao je Miljenović.

Na spisku se nalaze golmani: Milisav Vuksanović (Budućnost), David Bjelica (Bojelj); odbrana: Stefan Knežević (Zeta), Momčilo Rašo (Ustindadlabem, Češka), Luka Božović (Mladost), Blagoje Đurković, Božidar Đukić, Balša Banović (Budućnost), Nikola Popović (Sutjeska); vezni red: Stefan Vukčević (Zeta), Miomir Đuričković, Marko Burzanović (Budućnost), Bojan Magud (Grbalj), Zoran Petrović, Balša Boričić (Mladost), Bojan Vukićević (Sutjeska), Anel Topuzović (Lokomotiva Zagreb, Hrvatska), Vuk Orlandić (Mornar); napad: Mihailo Perović (Ujpešt, Mađarska), Driton Camaj (Budućnost) i Filip Vorotović (Sutjeska).

Okupljanje reprezentacije zakazano je za 16. mart 2015. godine u 12.00 časova u hotelu "City" u Podgorici.