Timovi iz vrha tabele Telekom 1. CFL upisali su pobjede u 20. kolu šampionata. Lider prvoligaškog karavana Rudar bio je siguran u odmjeravanju snaga sa Lovćenom, drugoplasirana Mladost je ubjedljivo savladala Mogren, dok je Sutjeska u Nikšiću upisala minimalnu pobjedu u duelu sa Zetom. 


Lider šampionata opravdao je ulogu favorita u duelu sa Lovćenom. Meč koji je odigran na terenu Trening kampa FSCG gosti iz Pljevalja riješili su u prvom dijelu susreta, kada su postignuta oba pogotka. Rudar je do prednosti došao u trećem minutu pogotkom Vlahovića sa bjjele tačke, da bi u 24. minutu Noma postavio konačan rezultat susreta.

Mladost je pred svojim navijačima bila ubjedljiva u odmjeravanju snaga sa Mogrenom. Izabranici Aleksandra Nedovića tri puta su tresli mrežu protivnika i to već  u prvom poluvremenu. U listu strijelaca upisali su se Vuković i Jovanović dva puta.

Sutjeska je pogotkom Gorana Vujovića sa 11 metara došla do pobjede u dueku sa Zetom. Napadač aktuelnog šampiona mrežu gostujućeg tima zatresao je u 57. minutu.

Petrovac je pred svojim navijačima, u prvom meču koji je pod Malim brdom odigran pod reflektorima poražen od Bokelja rezultatom 3:0. Mrežu Petrovčana načeo je Luka Maraš u prvom dijelu susreta, da bi u nastavku rezervista Miloš Nikezić sa dva pogotka ovjerio pobjedu Kotorana.

Mornar je u Baru upisao pobjedu od 2:0 u odmjeravanju snaga sa ekipom Grblja.

Posljednji meč 20. kola unkojem se sastaju Berane i Budućnost igrz se 18. marta.

Rezultati
Sutjeska - Zeta 1:0
Mladost - Mogren 3:0
Lovćen- Rudar 2:0
Mornar - Grbalj 2:0
Petrovac – Bokelj 0:3

18.03.2015.
Berane - Budućnost