Nakon kiksa u prvom kolu nastavka i remija pred svojim navijačima u duelu sa Grbljem, fudbaleri Rudara su u Pljevljima ubjedljivo savladali Berane i povećali prednost u odnosu na najbliže pratioce. Pljevljaci su do pobjede u duelu sa posljednjeplasiranom ekipom na tabeli došli golovima Ivanovića, Jovovića i Vujačića.

Ekipa Sutjeske u prva dva kola nastavka osvojila je samo jedan bod. Aktuelni šampion je nakon poraza od Budućnosti osvojio bod na gostovanju Bokelju. Nikšićani su u 45. minutu došli do prednosti preko Lukića, koju su čuvali sve do posljednjeg minuta regularnog toka kada je Zlatičanin pogodio mrežu gostiju za konačnih 1:1.

Mladost je u finišu susreta došla do boda na gostovanju Zeti. Golubovčani su došli do prednosti pogotkom FIlipa Kululičiča u 76. minutu susreta, da bi tri minuta prije kraja regularnog toka Milan Đurišić donio bod drugoplasiranoj ekipi na tabeli. Izabranici Aleksandra Nedovića sada zaostaju četiri boda za liderom šampionata, ekipom Rudara.

Petrovac je u sudijskoj nadoknadi vremena u drugom poluvremenu uspio da sruši Budućnost na Gradskom stadionu u Podgorici. Junak Petrovčana još jednom je bio Ivan Knežević – korpulentni napadač iskoristio je dodavanje Martinovića i preciznim udarcem sa desetak metara matirao Agovića. Knežević je direktno zaslužan za dvije pobjede Petrovca, pošto je u prethonom kolu postigao jedini pogodak na gostovanju Beranama.

Podjela bodova viđena je u Radanovićima, gdje su snage odmjerili Grbalj i Lovćen, kao i na Trening kampu FSCG gdje su se sastali Mogren i Mornar. 

Rezultati
Budućnost - Petrovac 0:1

Zeta - Mladost 1:1

Bokelj - Sutjeska 1:1

Rudar - Berane 3:0

Grbalj - Lovćen 1:1

Mogren - Mornar 1:1