Selektor futsal reprezentacije Crne Gore Sveto Ljesar objavio je spisak igrača za prvio dio priprema koji će naša selekcija obaviti uoči turnira preliminarne runde kvalifikacija za futsal Evropsko prvenstvo.

Naši najbolji igrači futsala okupljaju se 20. decembra i na pripremama u Tivtu boraviće do 27. decembra. Izabranici Sveta Ljesara svakodnevno će trenirati u tivatskoj dvorani "Župa".

Drugi dio priprema naša selekcija obaviće u Podgorici od 8. do 12. januara naredne godine.

Futsal reprezentacija Crne Gore od 14. do 17. januara biće domaćin turnira preliminarne runde kvalifikacija za plasman na futsal Evropsko prvenstvo. Za plasmna u narednu rundu "sokoli" će se boriti sa selekcijama Velsa, Kipra i Finske. Mečevi preliminarne runde igraju se u SC "Morača" u Podgorici.

Za pripreme u Tivtu pozvani su golmani: Drgoljub Despotović (Titograd) i Miloš Bošković (Agama); igrači: Bojan Bajović, Nikola Perović, Milovan Drašković, Darko Ćalasan, Nedžad Haverić, Saša Gojković (Agama), Ranko Novović (Mirabile moda), Ilija Mugoša, Marko Bajčetić, Milan Radulović (Titograd), Miloš Vraneš, Nikola Minić (Studentski centar) i Aleksandar Obradović (Cezar).