Fudbaleri Rudara osvojili su jesenju titulu u Telekom 1. CFL iako danas nisu odigrali svoj meč 17. kola. Pljevljaci imaju bod više i utakmicu manje od Sutjeske, koja je danas osvojila samo bod na gostovanju Petrovcu. Aktuelni lider šampionata posljednji meč jesenje polusezone Mogrenom nije odigrao zbog lošeg stanja terena u Budvi.

Sutjeska je na gostovanju Petrovcu osvojila samo jedan bod. Nikšićani su došli do prednosti preko Kovačevića u 62. minutu ali je domaćin samo dva minuta kasnije došao do izjednačenja preko Muhovića.

U derbiju kola snage su odmjerili Budućnost i Mladost. Meč koji je odigran na Gradskom stadionu u Podgorici završen je bez pogodaka. Mladost jesenji dio šampionata završava na trećoj poziciji, dok su “plavo – bijeli” stepenik niže sa četiri boda manje od današnjeg rivala.

Pet pogodaka viđeno je na Trešnjici gdje su snage odmjerili Zeta i Lovćen. Tri boda osvojili su gosti sa Cetinja, koji su tri puta tresli mrežu protivnika.

Grbalj  je pogotkom Branislava Jankovića došao do pobjede u duelu sa Beranama, poslednjeplasianom ekipom na tabeli Telekom 1. CFL.

Zbog lošeg stanja terena u Kotoru, uzrokovanog obilnim padavinama, nije odigran duel Bokelja i Mornara.

Rezultati

Budućnost – Mladost 0:0

Petrovac – Sutjeska 1:1

Zeta – Lovćen 2:3

Grbalj – Berane 1:0

Bokelj – Mornar odloženo

Mogren – Rudar odloženo