Rukovodstvo Opštine Danilovgrad dopisom se zahvalio Fudbalskom savezu Crne Gore za finansijsku pomoć koji je FK "Iskra", drugoligaš iz ovog grada, dobio od strane saveza.

Predsjednik Opštine Danilovgrad Branislav Đuranović je u pismu upućenom predsjedniku FSCG Dejanu Savićevuću izrazio zahvalnost za podršku koju FK "Iskra" dobija od Fudbalskog saveza Crne Gore.

- Koristim ovu priliku da Vam se u ime Opštine Danilovgrad i svoje lično ime najiskrenije zahvalim na podršci koju ste pružili FK "Iskra", koji iz dana u dan ostvaruje sve bolje rezultat u Drugoj ligi Crne Gore. Takođe, želim da kažem da ovo nije prvi put da pomažete našu Opštinu i klub, već sa zadovoljstvom želim da isteknem da je zahvaljujući Vašim naporima i obezbijeđenom dijelu sredstava od strane FSCG, Danilovgrad dobio klupske prostorije koje pružaju optimalne uslove za funkcionisanje FK "Iskra", što je svakako uticalo na rezultate koje klub trenutno ostvaruje. U nadi da će se naša saradnja sa nastaviti na obostrano zadovoljstvo, želim da Vas pozdravim i da se zahvalim na finansijskoj i svakoj drugoj pordršci koju nam prižate sa ciljem da se FK "Iskra", koja ima dugu tradiciju, dovede na nivo koji priliči klubu i Opštini, stoji u dopisu gospodina Đuranovića.