Selektor kadetkse reprezentacije Crne Gore Boris Ljutica objavio je spisak igrača za prijateljske mečeve sa odgovarajućom selekcijom Makedonije.

Naša kadetska reprezentacija odmjeriće snage sa vršnjacima iz Makedonije u Podogrici i Baru. Prvi duel koji se igra na Trening kampu FSCG zakazan je za 4. novembar sa početkom u 13.00 časova, dok će se revanš na stadionu Topolica odigrati dva dana kasnije sa početkom u 11.00 časova.

- Posle odrađenog petodnevnog zimskog kampa tokom februara u Baru i odigrane kontrolne selektivne utakmice u oktobru, počećemo sa odigravanjem prvih prijateljskih utakmica sa reprezentacijom Makedonije i nastaviti rad na stvaranju i selektiranju kadetske reprezentacije Crne Gore sačinjene od igrača rođenih 1999. godine i kasnije. Dvomeč sa reprezentacijom Makedonije poslužiće za provjeru trenutne forme pozvanih igrača, a svim igračima ćemo pružiti kvalitetnu minutažu u obije utakmice. Na njima je da maksimalno iskoriste ukazanu šansu i nametnu se za sledeće akcije, rekao je selektor Ljutica.

Okupljanje kadetske reprezentacije zakazano je za 3. novembar 2014. godine.

Spisak: Golmani: Lazar Carević (Grbalj), Maksim Milović (Brodarac, Srbija) i Vuko Vujović (Lovćen). Odbrana: Boško Rašović (Mladost), Martin Prenkočević, Nikola Kumburović, Miloš Drinčić (Budućnost), Nikola Rašović (Zeta), Nemanja Petrović (Igalo) i Ognjen Peličić (Teleoptik, Srbija). Vezni red: Rašid Kolić, Mirza Hot (Radnički), Nebojša Jovanović (Iskra), Eldin Čelebić (Munster, Njemačka), Aleksa Marušić (Sutjeska), Anđelko Jovanović (Crvena stijena) i Ilija Vukotić (Grbalj). Napad: Pavle Krstović (Zeta), Božidar Damjanović (Grbalj), Novica Čabarkapa (Kom) i Ognjen Vujošević (Mladost).