Selektor pionirske reprezentacije Crne Gore Boris Miličković objavio je spisak igrača za prijateljske utakmice sa odgovarajućom selekcijom Makedonije.

Utakmice sa Makedonijom biće prve prijateljske za naše pionire od formiranja ove selekcije. Prvi meč zakazan je za utorak, 30. septembar 2014. godine sa početkom u 16.00 časova, dok će se revanš odigrati dva dana kasnije sa početkom u 11.00 časova. Oba susreta odigraće se na terenu Trening kampa FS Makedonije.

- Nakon održanih kampova po regijama i završnog kampa na nivou države, došao je red i na prve prijateljske utakmice u kojima ćemo igrati sa selekcijama iz regiona. Na tim susretima imaćemo priliku da odmjerimo snage i vidimo gdje smo u ovom momentu u odnosu na selekcije iz regiona. Za ovu akciju pozvali smo 20 igrača koji će dobiti podjednaku minutažu u oba susreta, kako bi imali priliku da vidimo koliko mogu u ovom uzrastu, rekao je Miličković.

Na spisku selektora Miličkovića nalze se sljedeći igrači: Golmani: Vuko Vujović (Lovćen) i Darko Mićanović (Sutjeska). Odbrana: Andrija Božović (Sutjeska), Nemanja Petrović (Igalo), Slobodan Perišić (Karioke), Džonatan Drešaj (Budućnost), Pavle Šaranović (Iskra) i Andrej Vraneš (Mogren). Vezni red: Jakov Vukčević, Miloš Brnović (Budućnost), Slobodan Babić (Sutjeska), Lazar Lambulić (Zeta), Ivan Vujačić (Polet stars) i Miro Korać (Berane). Napad: Mirza Đurđević (Budućnost), Marko Rakonjac (Radnički), Lazar Veljović (Kiker, Srbija), Zaim Divanović (Mornar), Danilo Pešukić (Zeta) i Ognjen Gačević (Mladost).