Selektor kadetske reprezentacije Crne Gore Boris Ljutica objavi je spisak igrača za prijateljske duele sa odgovarajućim selekcijama Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Naši kadeti odigraće 23. septembra meč sa Bosnom i Hercegovinom u Kotoru sa početkom u 16.00 časova. Narednog dana na terenu Trening kampa FSCG od 16.00 časova snage će odmjeriti Bosna i Makedonija, dok će se 26. septembra na istom mjestu od 11.00 časova odigrati duel Crne Gore i Makedonije.

- Poslije junskih utakmica očekuju nas dva veoma važna meča sa reprezentacijama Bosne i Hercegovine i Makedonije, koje su nam generalna proba za kvalifikacije koje nas očekuju narednog mjeseca u Bjelorusiji. Nećemo biti kompletni jer ni ovog puta Milano nije dozvolio Hadžiosmanoviću da se odazove reprezentativnim obavezama a ne mogu biti zadovoljan ni trenutnom situacijom, jer nekoliko pozvanih igrača koji su u ljetnjem prelaznom roku otišli u inostranstvo ne igra u svojim klubovima zbog administrativnih problema. Utakmice ćemo iskoristiti da provjerimo trenutne mogućnosti pozvanih igrača a nadam se da ćemo ovu akciju na najbolji mogući način iskoristiti kao pripremu za turnir kvalifikacija sa kvalitetnim reprezentacijama Bjelorusije, Rusije i Velsa, rekao je Ljutica. 

Na spisku selektora Ljutice nalaze se sljedeći igrači: Golmani: Matija Gligorović (Budućnost) i Lazar Carević (Grbalj). Odbrana: Luka Malešević, Balša Banović (Budućnost), Aleksandar Milić (Mladost), Đorđije Đedović, Balša Goranović (Sutjeska), Vido Petričević (Lovćen) i Kostadin Mikić (Čukarički, Srbija). Vezni red: Danilo Marković, Marko Burzanović, Dino Mušanović (Budućnost), Emrah Krcić (Jezero), Danilo Vukićević (Berane) i Ilija Vukotić (Grbalj). Napad: Alija Krnić (Budućnost), Vladan Kordić (Grbalj), Filip Vorotović (Sutjeska) i Božidar Damjanović (Grbalj).