Futsal reprezentacija Crne Gore poražena je i u drugom prijateljskom odmjeravanju snaga sa selekcijom Srbije rezultatom 3:0.

Izabranici Sveta Ljesara stvorili su veliki broj prilika na meču, ali nisu uspjeli da nadmudre raspoloženog golmana protivnika.

Susret je počeo šansom naše selekcije – Barović se našao na par metara od gola protivnika ali je poslao loptu pored stative. Već u sljedećem napadu Mugoša je sa tri metra pogodio stativu.

„Orlovi“ su odgovorili preko Matijevića u osmom minutu, ali je njegov udarac zaustavio Bošković. Naš golman se istakao i u 15. minutu kada je zaustavio dobar pokušaj Perića. Do odlaska na odmor Barović je propustio da realizuje dvije prilike, što je u posljednjem minutu prvog dijela kaznio Matijević koji je nakon dodavanja Perića zatresao mrežu.

Srbija je u nastavku susreta imala više prilika i postigla dva gola. Prednost domaćina duplirao je Kocić nakon solo prodora, da bi konačan rezultat susreta postavio Janjić sa penala (šesti prekršaj naše selekcije).

- Odigrali smo solidno na današnjem susretu, ali rezultat nažalost nije ispratio igru. Bili smo oslabljeni jer Haverić nije mogao da nastupi, dok je Bajović igrao povrijeđen na današnjem susretu. Srbija je pokazala da je spremnija selekcija u ovom momentu, ali je i jasno da su dva meča u dva dana veliki napor za moje igrače, rekao je Ljesar.



Srbija – Crna Gora 3:0

Dvorana Šumice, Beograd.

Sudija: Vladan Radulović (Srbija).

Strijelci
1:0 - Perić 
2:0 - Kocić
3:0 - Janjić

Srbija: Stefan Rakić, Vladimri Milosavac, Kristijan Radin, Vladan Kocić, Nemanja Momčilovi. Igrali su još: Aleksa Antonić, Marko Perić, Aleksandar Živanović, Nikola Matijević, Slobodan Janjić, Miloš Simić, Stefan Stanojević, Miloš Stojković.

Crna Gora: Dragoljub Despotović, Milovan Drašković, Zoran Barović, Nikola Perović, Bojan Bajović. Igrali su još: Miloš Bošković, Milan Radulović, Srđan Junčaj, Marko Bajčetić, Mugoša Ilija, Ranko Novović.