Selektor ženske seniorske reprezentacije Zoran Mijović objavio je spisak igračica za utakmicu sa Engleskom koja se igra u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2015. godine. Duel sa "gordim Albionom" igra se u srijedu, 17. septembra 2014. godine od 16.00 časova na stadionu pod Malim brdom u Petrovcu.

Naša ženska senorska reprezentacija u srijedu igra posljednji meč u kvalifkacijama za Svjetsko prvenstvo koje se 2015. godine održava u Kanadi. U premijernom nastupu u kvalifikacijama za plasman na Mundijal naše seniorke nisu uspjele da upišu bodove, iako su u nekoliko mečeva pružile veoma dobra izdanja i bile blizu ostvarenja povoljnog rezultata.

- Posljednja utakmica u kvalifikacijama donosi nam najtežeg protivnika, selekciju Engleske koja spada među najbolje selekcije Evrope. Nastojaćemo da se dostojno suprostavimo mnogo kvalitetnijem protivniku, pokušaćemo da ponovimo dobru igru sa posljednje utakmice protiv Turske i nadamo se da će nam to donijeti što povoljniji rezultat, rekao je Mijović. 

Selektor Mijović odlučio je za ovaj duel da pozove sljedeće igračice: Golmani: Marija Žižić (Ekonomist) i Iva Milačić (Cveteks). Odbrana: Jovana Mrkić, Irena Bjelica, Andreja Vidić, Tina Begović, Sandra Žižić (Ekonomist), Marija Goranović (Vojvodina, Srbija), Miljana Rondović (Breznica) i Ana Trutić (Sedmica). Vezni red: Sanja Nedić (Ekonomist), Jovana Zlatičanin (Podgorica), Jasna Đoković (Sarajevo, BIH), Radosava Kočanović (Cveteks) i Ivana Varagić (Sedmica). Napad: Slađana Bulatović (Banja Luka, BIH), Armisa Kuč (Sarajevo, BIH), Ivana Krivokapić (Ekonomist) i Marija Vukčević (Roma, Italija).