Nakon šest odigranih kola u Telekom 1. CFL prva pozicija pripada fudbalerima Rudara – ekipa iz Pljevalja savladala je Mogren i stekla dva boda prednosti u odnosu na najbliže pratioce. Budućnost i Sutjeska su osvojili po bod, kao i Lovćen koji je ugosio Zetu. Mornar je upisao tri boda u duelu sa ekipom Bokelja, dok je Grbalj slavio na gostovanju u Beranama. 

Lider šampionata je pred svojim navijačima upisao petu pobjedu i stekao dva boda prednosti u odnosu na najbliže pratioce. Pobjedu tima iz Pljevalja potpisali su Predrag Brnović i Milivoje Mrdak, dok je jedini gol za goste iz Budve postigao Darko Marković u posljednjem minutu regularnog toka prvog poluvremena.

Gradski derbi Podgorice završen je bez pobjednika. Mladost i Budućnost imali su svoje prilike da dođu do pobjede, ali su mreže ipak ostale netakunte. Podgorički timovi nakon šeste runde šampionata dijele drugu poziciju na tabeli sa ekipom Sutjeske, koja je pred svojim navijačima osvojila bod u duelu sa ekipom Petrovca.

Izabranici Mila Tomića došli su do prednosti preko Gorana Vujovića koji je pogodio u 10. minutu ali je Kacić postavio konačan rezultat susreta sedam minuta prije odlaska na odmor.

Lovćen je nakon dva uzastopna trijumfa osvojio samo jedan bod u odmjeravanju snaga sa Zetom. Cetinjani su bili na korak od novog trijumfa, ali je Kukuličić u posljednjem minutu regularnog toka zatresao mrežu domaćina i anulirao prednost koju je timu sa Obilića poljane donio Srđa Kosović.

Grbalj je upisao tri boda na gostovanju u Beranama.  Pet golova postignuto je na Gradskom stadionu, od kojih su tri djelo gostiju iz Radanovića – mrežu domaći pogodili su Darko Nikač, Petar Vukčević i Nemanja Leverda.

Mornar je pred svojim navijačima upisao minimalnu pobjedu u duelu sa ekipom Bokelja. Pogodak vrijedan tri boda postigao je povratnik u redove Barana Luka Rotković u 58. minutu susreta.

Rezultati
Mladost – Budućnost 0:0
Sutjeska – Petrovac 1:1
Rudar – Mogren 2:1
Berane – Grbalj 2:3
Lovćen – Zeta 1:1
Mornar – Bokelj 1:0