Selektor pionirske reprezentacije Crne Gore Boris Miličković objavio je spisak igrača za kamp koji će se od 20. do 24. avgusta održati u Beranama.

Kamp u Beranama biće prvi zajednički kamp za igrače koji su prošli kampove po regijama i koji su učestvovali na selektivnim utakmicama pionirske reprezentacije. Pored svakodnevih treninga selektor Milićković i stručni štab imaće priliku da se uvjere u formu igrača kroz utakmice na memorijalnom turniru "Dragan Savić" u Mojkovcu. Na turniru će pored naše pionirske selekcije učestovati ekipe Brskova, Budućnosti i Sutjeske.

- Ovo je prvi zajednički kamp u procesu stvaranja pionirske reprezentacije na kojem će se okupiti igrači koji su pružili najviše u prethodnom periodu na kampovima regija, kao i na selektivnim utakmicama i utakmicama klubova za koje nastupaju. Tokom ovog kampa radićemo na tehničko - taktičkom planu i učestvovaćemo i na turniru u Mojkovcu, koji ćemo iskoristiti da svim igračima pružimo šansu da kroz dvije utakmcie koje će igrati pokažu trenutnu formu, rekao je Miličković.

Na spisku selektora Miličkovića nalaze se sljedeći igrači: Golmani: Gavrilo Jovanović (Budućnost), Vuko Vujović (Lovćen) i Boran Dizdarević (Berane). Odbrana: Andrija Božović, Ivan Mićunović (Sutjeska), Bogdan Rašo, Nemanja Petrović (Igalo), Andrej Vraneš (Mogren), Pavle Šaranović (Iskra), Slobodan Perišić (Karioke) i Džonatan Drešaj (Budućnost). Vezni red: Petar Šoć (Lovćen), Marko Matanović (Iskra), Bojan Vlaović (Omladinac), Nikola Tipković, Miloš Brnović, Petar Pavlićević (Budućnost), Ivan Vujačić (Polet stars), Slobodan Babić (Sutjeska), Lazar Lambulić (Zeta) i Vasko Stojković (Mornar). Napad: Marko Rakonjac (Radnički), Mihajlo Jelić (Mladost), Jakov Vukčević, Mirza Đurđević (Budućnost), Aleksa Latković (Lovćen), Balša Bajović (Sutjeska) i Danilo Pešukić (Zeta).