Mlada reprezentacija Crne Gore remizirala je u prijateljskom meču sa selekcijom Hrvarske. Meč koji je danas odigran u Sinju završen je bez pogodaka.

Izabranici Dušana Vlaisaveljvića su u borbenoj utakmici, bili su za nijansu bliži pobjedi od protivnika, ali nisu imali sreće da zatresu mrežu iz nekoliko izglednih situacija. "Sokoli" su najbolje prilike propustili u samom finišu susreta, dok su "kockasti" samo jednom ozbiljnije ugrozili gol naše selekcije. 

Već na startu utakmice Raspopvić se našao u izglegnoj prilici nakon kornera, ali je slabo reagovao i propustio priliku da pogodio mrežu protivnika. U sličnoj situaciji u našem kaznenom prostoru našao se Renga, koji je loše zahvatio loptu i poslao je preko gola.

Odlučnu priliku u prvom dijelu propustio je i Ćuković, koji je nakon kornera bio najvisočiji, uputio udarac glavom ali je lopta završila pored gola.

Najbolje šanse za našu selekciju propustio je da realizuje Žarko Grbović – u 75. minutu Jovović je prošao po desnoj strani, uposlio napadača naše selekcije koji je uputio slab udarac sa desetak metara. Deset minuta kasnije Grbović je iskosa sa lijeve strane uhvatio volej i poslao loptu tik pored lijeve stative protivničkog gola.



Hrvatska – Crna Gora 0:0

Gradski stadion, Sinj.
Gledalaca: oko 1.000.

Sudija: Petar Gabrilo (Hrvatksa)

Žuti kartoni
Luka Begonja, Herdi Renga, Dražen Bagarić - Hrvatska

Hrvatska: Oliver Zelenika (Dominik Lovaković), Dino Mikanović (Karlo Bartolec), Toni Gorupec, Luka Begonja, Herdi Renga, Josip Čalušić, Filip Krovinović, Domagoj Pavičić (Dražen Bagarić), Marko Bencun (Filip Faletar), Josip Nišić (Marko Rog), Marko Pajač.

Crna Gora: Ivan Butorović (Nikola Delibašić), Momčilo Raspopović, Ilija Bogdanović (Andrija Vukčević), Igor Ćuković (Boris Kopitović), Nemanja Cavnić, Goran Milojko (Miloš Raičković), Vladimir Jovović, Deni Hočko (Dušan Lagator), Marko Vukčević (Marko Ilinčić), Žarko Grbović, Nikola Vujnović (Nikola Draganić).