Ubjedljive pobjede Mornara i Budućnosti obilježile su subotnji program u Telekom 1. CFL. Šest pogodaka viđeno je u Baru, na Starom aerodromu mreža se tresla tri puta, dok je u Kotoru viđena podjela bodova. Aktuelni šampion, ekipa Sutjeske odbranu titule počinje u nedljeju pred svojim navijčima protiv Rudara, dok se u posljednjem meču kola sastaju Mladost i Lovćen.

Budućnost je prvi meč u sezoni ograla na Trening kampu FSCG i upisla ubjedljivu pobjedu u dueču sa uvijek neugodnim Mogrenom. „Plavo-bijeli“ su u prvom meču pod vođstvom Dragana Radojičića uspjeli da tri puta zatresu protivničku mrežu. Dva pogotka djelo su povratnika u redove podgoričkog tima Admira Adrovića, dok je treći gol postigao mladi reprezentativac Momčilo Raspopović.

Mornar je u Baru dočekao ekipu Berana i čak pet puta zatresao mrežu rivala sa kojim je prije dva mjeseca odmjerio snage u baražu za plasman u Telekom 1. CFL. Dvostrukic strijelac za Barane bio je Bubanja, dok su mrežu Beranaca po jednom tresli Lalošević, Jovančov i Darmanović. Jedini pogodak za goste postigao je Tojošima.

Podjela bodova viđena je u Kotoru gdje su snage odmjerili Bokelj i Zeta. Domaćin je prvi pronašao put do mreže protivnika preko Lazarevića, da bi Orlandić poravnao rezultat u 68. minutu susreta.

Rezultati
Budućnost – Mogren 3:0
Mornar – Berane 5:1
Bokelj – Zeta 1:1

Petak
Petrovac – Grbalj 0:3

Nedjelja
Sutjeska – Rudar 17.00h (TV prenos)
Mladost – Lovćen 17.30h