Ekipa Pivare Trebjesa trijumfovala je na drugom izdanju turnira "FSCG i prijatelji" koji je u toku pretdhodnih deset dana odigran u organizaciji Fudbalskog saveza Crne Gore.

"Pivarci" su u finalnom susretu koji je odigran u ponedjeljak savladali ekipu Sportskih novinara rezultatom 2:0. Duel dvije ekipe koje su pokazale najviše u drugom izdanju turnira "FSCG i prijatelji" riješen je u drugom poluvremenu, kada su Milan Lakićiević i Rako Bulatović pogodili mrežu protivnika.

Na putu do finala Pivara Trebjesa je za protivnike imala NLB banku i FSCG. U prvom kolu "pivarci" su trijumfovali rezulatom 6:1, dok je duel sa zaposlenima u crnogorskoj kući fudbala završen nakon jedanaesteraca. Rezultat u regularnom toku meča bio je 2:2.

Novinari su u prvom kolu rezultatom 9:1 savladali zaposlene u Telekomu, da bi u polufinalu pobijedili NLB banku rezultatom 3:2.

Nakon finala održana je ceremonija uručenja pehara i nagrada koje je obezbijedio Telekom. Zlatni sponzor FSCG nagradio je pametnim rukavicama Balšu Đurkovića koji je proglašen za najboljeg golmana turnira, najboljeg strijeca Igora Šukovića i najboljeg igrača turnira Milorada Bulatovića.

Uobičajeno, turnir je završen druženjem učesnika uz Nikšićko pivo.