Fudbaleri Mogrena takmičiće se i naredne sezone u Telekom 1. CFL pošto su u baražu bili bolji od Jezera. Član elitnog drštva od naredne sezone biće i ekipa Berana koja je u dvomeču baraža eliminisala Mornar.

Budvani su u oba duela bili bolji od Jezera. Izabranici Branislava Milačića u prvom meču slavili su rezultatom 2:1, da bi u revanšu potvrdili opstanak sa ubjedljivih 4:0. Pobjedu Mogrena potpisali su Marković, Đurišić, Radišić i Rudović.

Berane je nakon minimalnog poraza u Baru uspjelo da ostvari neophodnih 2:0 za povratak u Telekom 1. CFL. Posljednji put Beranci su se takmičili u eliti u sezoni 2011/12.

Povratak četi Nebojše Jovovića u elitni rang takmičenja obezbijedili su Huremović koji je mrežu Mornara pogodio u prvom dijelu i Đuković, koji se u strijelcu upisao šest minuta prije kraja susreta.

Naredne sezone za naslov šampiona Crne Gore boriće se Sutjeska, Lovćen, Čelik, Budućnost, Petrovac, Rudar, Grbalj, Zeta, Mladost, Mogren, Bokelj i Berane. Šampionsku titulu braniće ekipa Sutjeske.

Rezultati
Mogren - Jezero 4:0 (prvi meč 2:1)
Berane - Mornar 2:0 (prvi meč 0:1)