Najbolji crnogorski fudbaleri doputovali su danas u Bad Valtersdorf, austrijsku varoš poznatu po luksuznim spa centrima, gdje su u kasnim popodnevnim časovima u lokalnom parku odradili trening oporavka nakon sinoćne utakmice sa Slivačkom.

Rekuperaciju su odradili svi igrači osim golmana Mladena Božovića i Danijela Petkovića, koji su sa trenerom Dragojem Lekovićem odradili uobičajeni trening na jednom od pomoćnih terena u blizini stadiona.

Jedan od igrača koji su sinoć ostavili najbolji utisak bio je Marko Simić, koji je djelovao odlično i u tandemu sa Markom Bašom i u tandemu sa Žarkom Tomaševićem.

- Na svakoj utakmici dajem sve od sebe, najviše što mogu u tom trenutku. Nedostajalo nam je dosta igrača, ali mislim da nismo odigrali toliko loše kao što rezultat pokazuje. Šta je, tu je, daćemo sve od sebe da protiv Irana popravimo utisak. Prijateljske utakmice služe da se napravi kostur ekipe, da se vidi koliko ko može i da se ekipa uigra. Igrom slučaja nedostajalo je dosta igrača tako da smo značajno oslabljeni, ali ovo je dobra prilika da se nametnemo selektoru za naredne utakmice - rekao je Simić.

Novi trening naše igrače očekuje sjutra u terminu utakmice, od 18.30 časova, u trening centru koji su proslavili fudbaleri londonskog Arsenala koji već decenijama pripreme za sezonu počinju upravo na tom mjestu.