Selektor pionirske reprezentacije Crne Gore Boris Miličković objavio je spisak igrača koji nastupaju u klubovima Sjeverne regije za kamp koji će se od 16. do 20. maja održati u Beranama.

Selektor Miličković i stručni štab odabrali su igrače iz klubova Sjeverne regije koji će učestvovati na kampu, koji je drugi u nizu kampova organizovanih u procesu selektiranja pionirske reprezentacije Crne Gore.

Poziv za kamp dobili su: Goran Dizdarević, Nikola Mihajlović, Miro Korać, Mladen Jokić, Božo Šunjević, Mihajlo Marsenić (Berane), Rijad Džafić, Saša Čobeljić, Bojan Vlaović, Igor Mrdak (Meteor), Martin Dulović, Matija Grdinić, Filip Knežević (Brskovo), Balša Keković, Nenad Pešić, Filip Jovančević (Radnički), Marko Rakonjac, Đorđe Cvijović (Sjeverna zvijezda), Damir Hurić, Marko Savić (Rudar), Armin Šahman (Sedmica), Eldin Marković (Jezero) i Lazar Veljović (Bambi, Srbija).

Selektor Miličković i stručni štab u toku aprila održali su petodnevni kamp sa igračima koji nastupaju u klubovima Južne regije. Narednog mjeseca održaće se i kamp za igrače koji nastupaju u klubovima Srednje regije, nakon čega će se održati kamp na nivou Fudbalskog saveza Crne Gore.