Mlađa omladinska reprezentacija Crne Gore savladala je Luksemburg u gostima rezultatom 1:3. Izabranici Aleksandra Miljenovića su bili mnogo bolji rivali, a pogotke za "sokoliće" su potpisali Anđelo Rudović, Zoran Petrović i napadač Budućnosti Stefan Milošević.

Na početku, domaćin je preuzeo inicijativu i kaznio opuštenost "crvenih", ipak kako je vrijeme odmicalo, naši reprezentativci su igrali sve bolje i na kraju došli do zaslužene pobjede.

"Ušli smo u meč dosta prepotentno, što nikako ne bi trebalo da se dešava. To je domaćin iskoristio i poveo, a mi smo tek nakon primljenog gola počeli da igramo. Rezultatom sam zadovoljan, ali ne i igrom, pogotovo ne u prvih dvadesetak minuta. Pred nama je dan odmora, pa još jedan susret i nadam se ćemo u tom duelu pružiti bolju igru", rekso jenselektor Miljenovića.

Crna Gora je nastupila u sljedećem sastavu: Novović, Grivić, P. Vukčević, Milović, Lončar, Vujović, S. Vukčević, Kukuličić, Rudović, Cmiljanić, Milošević. Igrali su još: Šarkić, Popović, Kotorac, Vilotijević i Petrović.

Prijateljski revanš sa Luksemburgom je zakazan za 8. maj u Erpeldangeu.