Golom rezerviste Marka Draganića u prvom minutu sudijske nadoknade Lovćen je treći put ove sezone savladao Rudar (1:0) i smanjio zaostatak za vodećom Sutjeskom na samo tri boda nakon 25. odigranih kola. Lider Telekom 1.CFL remizirao je na teškom gostovanju u Radanovićima - 1:1.

Timu Mojaša Radonjića do pobjede u Pljevljima stigao je u sudijskoj nadoknadi, a jedini pogodak režirali su rezervisti - blizanci Draganić. Marko je odlično centrirao nakon uspješnog prodora, a njegov brat Nikola, koji je u igru ušao nepun minut ranije, glavom pogodio mrežu Radanovića za veliko slavlje Cetinjana.

Aktuelni šampion morao je da se zadovolji bodom u Radanovićima, gdje je od 36. minuta igrao bez isključenog Ognjanovića. Grbalj je poveo golom Dejana Pepića u 61. minutu, a bod gostima donio je Nenad Đurović u 78. minutu.

Uzbudljivo je bilo i na Starom aerodromu gdje je Mladost savladala Mogren sa 3:2. Budvani su poveli u 59. minutu golom Milana Đurišića, na koji je het-trikom odgovorio Stefan Mugoša golovima u 71, 77. i 79. minutu. U finišu meča Đuršić je svojim drugim golom samo ublažio poraz svog tima. Ovo je ujedno bila uvertira za prvi polufinalni duel Kupa Crne Gore koji će dva tima odigrati naredne srijede.

Poput Mladosti i Lovćena, i Petrovac u dobrom raspoloženju dočekuje polufinale našeg najmasovnijeg takmičenja - izabranici Milorada Malovrazića su kod kuće savladali Dečić sa 3:0. Utakmica pod Malim brdom odlučena je u prvom poluvremenu, pošto su Lakić, Jovović i Pejaković osigurali pobjedu svog tima već do odlaska na odmor.

Najubjedljiviju pobjedu u ovom kolu upisao je Čelik koji je u gostima savladao Zetu sa 5:0, dok su mreže mirovale samo u Baru gdje su Mornar i Budućnost podijelili bodove.


Rezultati

Grbalj - Sutjeska 1:1
Pepić 61' - Đurović 78'

Rudar - Lovćen 0:1
M.Draganić 90+1'

Mornar - Budućnost 0:0

Zeta - Čelik 0:5
Bubanja 45', Prtenjak 75',89', Đukić 77', Nerić 90+3'

Petrovac - Dečić 3:0
Lakić 36', Jovović 40', Pejaković 42'

Mladost - Mogren 3:2
Mugoša 71',77',79' - Đurišić 59',90+2'