Fudbaleri Lovćena nastavili su seriju sjajnih rezultata u Telekom 1. CFL. Cetinjani su u 24. kolu elitnog takmičenja savladali ekipu Grblja i smanjili zaostatak za Sutjeskom na samo dva boda. Lider šampionata ima utakmicu manje, pošto će duel sa ekipom Mladosti odigrati u nedjelju sa početkom u 14.00 časova.

Izabranici Mojaša Radonjića upisali su na Obilića poljani četvrtu pobjedu u nastavku šampionata. Na poluvremenu susreta drugoplasirana ekipa na tabeli Telekom 1. CFL imala je dva gola prednosti, da bi u nastavku još jednom zatresli mrežu protvinika. Tim iz Radanovića je uspio dva puta da matira golmana domaćih u drugom dijelu susreta.

Zeta je konačno prekinula dugogodišnji post na Gradskom stadionu u Podgorici. Golubovčani su upisali minimalnu pobjedu na gostovanju ekupi Budućnosti, koja je u sedam odigranih kola u proljećnom dijelu šampionata upisala četiri poraza. Pogodak vrijedan tri boda za tim sa Trešnjice postigao je ________.

Dečić je pred svojim navijačima osvojio velika tri boda u borbi za opstanak i to u duelu sa ekipom Mogrena, koja je uoči 24. kola imala samo četiri boda prednosti u odnosu na „fenjeraša“. Tuzani su pitanje pobjednika riješili u drugom dijelu susreta golovima Sanibala Orahovca i Aldina Adžovića.

Petrovac je slavio minimalnu pobjedu u duelu sa lokalnim rivalom, ekipom Mornara dok su Čelik i Rudar podijelili bodove u Nikšiću.

Posljednji meč 24. kola u kojem se sastaju Sutjeska i Mladost igra se u nedjelju sa početkom u 14.00 časova uz direktan televizijski prenos.

Rezultati
Budućnost – Zeta 0:1

Lovćen – Grbalj 3:2

Dečić - Mogren 2:0

Petrovac – Mornar 1:0

Čelik – Rudar1:1

Nedjelja
Sutjeska – Mladost 14.00h