Fudbaleri Mladsosti bili su bolji od ekipe Sutjeske u goleadi koja je viđena na Starom aerodromu u meču 21. kola Telekom 1. CFL. Izabranici Gorana Milojevića savladali su lidera šampionata rezultatom 4:1 i osvojili velika tri boda u borbi za opstanak u elitnom društvu crnogorskog fudbala. Pobjedu timu sa Starog aerodroma donijeli su Savićević, Mugoša i Burzanović, koji je dva puta tresao mrežu protivnika. Jedini pogodak za Nikšićane postigao je Goran Vujović udarcem sa bijele tačke.

Poraz lidera šampionata iskoristio je drugoplasirani Čelik koji je minimalnim rezultatom savladao ekipu Grblja. „Metalurzi“ nakon 21. kola za gradskim rivalom zaostaju samo četiri boda. Jedini pogodak na susretu postigao je Đalac u finišu prvog poluvremena.

Lovćen je nastavio seriju dobrih igara i rezultata u nastavku takmičenja u Telekom 1. CFL. Nakon Sutjeske teren na Obilića poljani pognutih glava napustila je i ekipa Budućnosti. Izabranici Mojaša Radonjića sa dva gola u mreži ispratili su „plavo-bijele“ i osamili se na trećoj poziciji na tabeli. Cetinjane su do pobjede došli u uvodnim minutima susreta – nakon tri minuta igre Simović je pogodio mrežu protivnika, da bi pet minuta kasnije Božović postavio konačan rezultat susreta.

Nova tri boda upisala je i Zeta koja je na Trešnjici bila bolja od Rudara. Golubovčani su u prvom susretu pod vođstvom Rada Vešovića savladali jakog rivala i sa novom trojkom prišli na šest bodova zaostatka u odnosu na četvrtu poziciju. Pobjedu nad timom iz Pljevalja potpisali su Došljak i Klikovac koji su mrežu protivnika tresli u drguom dijelu susreta.

Pobjedu u 21. kolu slavila je i ekipa Mornar koja je pred svojim navijačima savladala Dečić. Barani su sa nova tri boda, baš kao i ekipa Zeta, došli na diobu šeste pozicije na tabeli. Mrežu Tuzana na današnjem susretu pogodili su Bogdanović i Vujačić.

Jedini meč na kojem nije bilo pobjednika odigranje na Lugovima, gdje su snage odmjerili lokalni rivali Mogren i Petrovac. Susret je završen bez pogodaka.

Rezultati
Mladost – Sutjeska 4:1

Čelik – Grbalj 1:0

Lovćen – Budućnost 2:0

Mornar – Dečić 2:0

Zeta – Rudar 2:0

Mogren – Petrovac 0:0