Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore na današnjoj sjednici prihvatio je izvještaje o radu reprezentativnih selekcija i produžio je mandate selektorima "A", omladinske, kadetske, futsal i ženskih selekcija. Selektoru "A" reprezentacije Crne Gore Branku Brnoviću mandat je produžen na još dvije godine, a selektoru omladinske reprezentacije Aleksandru Miljenoviću, selektoru kadetske reprezentacije Borisu Ljutici, selektoru ženskih selekcija Zoranu Mijoviću i selektoru futsal reprezentacije Svetu Ljesaru mandat je produžen na godinu dana.

U cilju podizanja kvaliteta procesa selektiranja igrača za najmlađe nacionalne selekcije, Izvršni odbor je formirao U-15 (pionirsku) reprezentaciju Crne Gore, a na mjesto njenog selektora postavljen je Boris Miličković, dosadašnji asistent selektora kadetske reprezentacije.

Izvršni odbor je prihvatio izvještaje komisija o jesenjom dijelu sezone u takmičenjima FSCG i usvojio kalendar takmičenja za proljećni dio sezone 2013/14. IO je donio Pravilnik o radu stalnih komisija IO FSCG i Kodeks ponašanja članova fudbalskih organizacija, a prihvaćeni su izvještaj o radu i finansijskom poslovanju Škole za trenere FSCG, izvještaj o radu GrassRoots kancelarije FSCG, radu Školskog saveza FSCG i radu administracije FSCG.

IO je odobrio finansijsku pomoć Milici Vulić, igračici ŽFK "Ekonomist" i ženskih reprezentativnih selekcija Crne Gore, za potrebe liječenja.