Fudbaleri Sutjeske završili su jesenju polusezonu na prvom mjestu tabele Telekom 1. CFL. Izabranicima Dragana Radojičića bila je neophodna pobjeda u posljednjem kolu na gostovanju Rudaru kako bi polusezonu završili kao šampioni. Pobjedu za jesenju titulu Nikšićana postigao je Karadžić u 20. minutu.

Drugo mjesto na polovini šampionata pripada Čeliku koji je u posljednjem kolu upisao ubjedljivu pobjedu u duelu sa Mogrenom pred svojim navijačima. Izabranici Slavoljuba Bubanje četiri puta su tresli mrežu protivnika, koji je uspio da odgovori samo u dva navrata. Kod domaćina dva gola postigao je Mujdragić, dok su se po jednom upisali Đalac i Bulatović. Pogotke za Mogren postigli su Đurović sa bijele tačke i Milović.

Zeta je pred svojim navijačima savladala četvrtoplasirani Petrovac rezultatom 3:2, dok je trećeplasirani Lovćen poražen na svom terenu od Mornara rezultatom 2:1.

Najubjedljiviju pobjedu upisala je poslednjeplasirana Mladost u odmjeravanju snaga sa Dečićem. Dva pogotka za tim sa Starog aerodroma postigao je Knežević, dok se Pavićević jednom upisao u listu strijelaca.

Jedini pogodak u kojem nije bilo pogodaka odigran je na Gradskom stadionu u Podgorici gdje su snage odmjerili Budućnost i Grbalj.

Rezultati
Mladost – Dečić 3:0
Izvještaj

Čelik – Mogren 4:2
Izvještaj

Lovćen – Mornar 1:2
Izvještaj

Zeta – Petrovac 3:2
Izvještaj

Rudar – Sutjeska 0:1
Izvještaj

Budućnost – Grbalj 0:0
Izvještaj