Ekipe Mladosti, Mogrena, Lovćena i Petrovca igraće u polufinalu Kupa Crne Gore pošto su iz daljeg takmičenja u dvomeču 1/4 finala eliminisali Čelik, Grbalj, Zetu i Dečić.

Mladost je do plasmana u polufinale došla nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca u revanš meču sa Čelikom, pošto su oba meča završena rezultatom 1:1. Koncentrisaniji i precizniji su bili fudbaleri Mladosti koji su četiri puta pogodili sa bijele tačke, dok su "metalurzi" samo dva puta tresli mrežu.

Penal rulet bio je srećan i za ekipu Mogrena, koja je iz daljeg takmičenja eliminisala Grbalj. U dvomeču primorskih rivala viđeno je deset pogodaka (oba susreta završena pobjednama gostiju rezultatom 2:3). Izabranici Branislava Milačića četiri puta su pogodili sa "kreča" dok je domaćin samo dva puta pogodio metu.

Dečić je upisao minimalnu pobjedu u revanšu sa Petrovcem, ali je ekipa sa stadiona pod Malim brdom izborila plasman u polufinale pobjedom u prvom meču rezultatom 2:0.

Zeta je pred svojim navijačima savladala Lovćen rezultatom 2:1. Ipak, među četiri najbolje ekipe u Kupu naći će se Cetinjani koji su slavili minimalnu pobjedu u prvom susretu.

Rezultati
Čelik - MLADOST 1:1 (penali 2:4) prvi meč 1:1
Izvještaj
Grbalj - MOGREN 2:3 (penali 2:4) prvi meč 3:2
Izvještaj
Dečić - PETROVAC 1:0 (prvi meč 0:2)

Izvještaj
Zeta - LOVĆEN 2:1 prvi meč 0:1
Izvještaj

*Velikim slovima označeni su učesnici polufinala Kupa Crne Gore