Fudbaleri Petrovca salvadali su Budućnost u gostima u derbiju 15. kola Telekom 1.CFL sa 2:1 i potvrdili da serija sjajnih rezultata u prvoj polovini prvenstva nije slučajna. Izrabranici Milorada Malovrazića su golovima Grbovića i Jablana (iz penala) stigli do velike pobjede na Gradskom stadionu pod Goricom i sustigli Čelik na drugom mjestu prvenstvene trke. Nikšićani su danas pred svojim navijačima remizirali sa ekipom Dečića - 1:1.

Na čelu tabele ostao je aktuelni šampion Sutjeska, sa četiri boda prednosti u odnosu na pratioce, iako danas u Radanovićima nije uspjela da savlada ekipu Grblja. Nikšićani su već nakon pola sata igre imali dva gola prednosti zahvaljujući sjajnom Darku Karadžiću. Ipak, Grbalj je ponovo pokazao jak karakter i golovima Vukčevića i Jankovića sa bijele tačke uspio da stigle do zasluženog boda.

Najubjedljiviju pobjedu u ovom kolu ostvarila je Zeta, koja je kod kuće deklasirala Mogren sa 5:2. Tim iz Golubovaca je nakon sat vremena igre imao tri gola prednosti i igrača više (isključen je Kapisoda), pa je došlo do opuštanja koje je Mogren kaznio i sa dva gola u dva minuta (Vujović i Marković) stigao na samo gol nedostatka. Brojčano jača Zeta je, ipak, u finišu meča dodala gas i golovima Vlaisavljevića i Boljevića stigla do ubjedljivog trijumfa.

Lovćen je na glavnom terenu Trening kampa FSCG savladao Mladost sa 1:0, golom Vuka Martinovića u 82. minutu utakmice. Cetinjani su ovom pobjedom preskočili Budućnost i preuzeli četvrto mjesto na tabeli Telekom 1.CFL.

Posljednji meč 15. kola, duel Rudara i Mornara, biće odigran 4. decembra.



Rezultati

Čelik - Dečić 1:1
Zapisnik   |   Izvještaj

Lovćen - Mladost 1:0
Zapisnik   |   Izvještaj

Zeta - Mogren 5:2
Zapisnik   |   Izvještaj

Budućnost - Petrovac 1:2
Zapisnik   |   Izvještaj

Grbalj - Sutjeska 2:2
Zapisnik   |   Izvještaj


04.12.2013.
Rudar - Mornar