Reprezentacija Crne Gore nastavila je pripreme za prijateljski meč sa selekcijom Luksemburga koji se igra u nedjelju, 17. novembra 2013. godine.

„Sokoli“ su drugi trening u svojoj bazi na Starom aerodromu odradili u kompletnom sastavu, pošto se ostatku tima u toku dana priključio i Stefan Savić.

Vukašin Poleksić istakao je da će reprezentacija Crne Gore, iako značajno oslabljena, u Luksemburgu tražiti pobjedu.

- Pokušaćemo da napravimo dobar rezultat i popravimo sliku sa posljednje utakmice i da nekako zaboravimo tu ružnu epizodu. Izuzetno smo oslabljeni, možda čak i više nego pred duel sa Moldavijom. Na igračima koji su pozvani je da sa dokažu i pokažu da vrijede i da zaslužuju poziv u reprezentaciju, rekao je Poleksić.

Golman naše selekcije smatra da će duel u Luksemburgu biti težak za našu selekciju.

- Očekuje nas teška utakmica, spremamo se da pružimo maksimum i da probamo da pobijedimo. Poslije poraza od Moldavije ne možemo nikome da prijetimo, pogotovo što smo ponovo desetkovani. Pokušaćemo, čak i sa više želja motiva nego protiv Moldavije. Nadam se pobjedi, dodao je Poleksić.

Naredni trening naša selekcija odradiće u četvrtak, 14. novembra u Trening kampu Fudbalskog saveza na Starom aerodromu sa početkom u 15.00 časova.