Fudbaleri Sutjeske savladali su Dečić minimalnim rezultatom na gostovanju u Tuzima i sa nova tri boda povećali prednosti u odnosu na drugoplasirani Čelik, koji je u 14. kolu Telekom 1. CFL poražen pred svojim navijačima od ekipe Lovćena. Trećeplasirana Budućnost osvojila je samo bod na gostovanju Mornaru, dok je Rudar slavio pobjedu na gostovanju Mogrenu. Nova tri boda osvojila je i ekipa Mladosti koja je na Starom aerodromu bila bolja od Zete.

Posljednji meč 14. kola Telekom 1. CFL u kojem se sastaju Petrovac i Grbalj igra se u nedjelju sa početkom u 13.30 časova.

Pogotkom Srđana Radonjića lider šampionata, ekipa Sutjeske došla je do pobjede na gostovanju Dečiću. Nakon 14 odigranih kola u šampionatu izabranici Dragana Radojičića imaju četiri boda prednosti u odnosu na gradskog rivala, ekipu Čelika koja zauzima drugo mjesto na tabeli.

„Metalurzi“ su pred svojim navijačima pretrpjeli minimalan poraz u odmjeravanju snaga sa ekipom Lovćena. Cetinjani su do tri boda došli pogotkom Vuka Martinovića u 13. minutu susreta.

Budućnost je nakon trijumfa nad Mogrenom u prošlom kolu osvojila samo bod na gostovanju Mornaru. Barani su prvi pogodili mrežu – u 17. minutu Divanović je donio prednost svom timu. Konačan rezultat susreta postavio je Boris Cmiljanić pogotkom u 30. minutu susreta.

Mladost je na Starom aerodromu golovima Mugoše i Kalezića savladala ekipu Zete, dok je Rudar slavio minimalnu pobjedu na gostovanju Mogrenu.

Rezultati
Dečić - Sutjeska 0:1
Zapisnik
| Izvještaj

Mornar - Budućnost 1:1
Zapisnik
| Izvještaj

Mogren – Rudar 0:1
Zapisnik
| Izvještaj

Mladost – Zeta 2:1
Zapisnik
| Izvještaj

Čelik – Lovćen 0:1
Zapisnik
| Izvještaj

Nedjelja
Petrovac – Grbalj 13.30h