Učesnici četvrtfinala Kupa Crne Gore u sezoni 2013/2014 biće ekipe Čelika, Mladosti, Dečića, Zeta, Grbalj, Petrovac, Lovćen i Mogren.

Čelik je pred svojim navijačima iz daljeg takmičenja eliminisao ekipu Rudara i to nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Utakmica u Nikšiću je u regularnom toku završena bez pogodaka, dok su "metalurzi" u penal ruletu slavili sa 4:3.

Mladost je pred svojim navijačima rezultatom 4:0 savladala ekipu Mornara i tako izborila mjesto među osam najboljih ekipa. Prvi meč odigran u Baru završen je pobjedom Mornara rezultatom 2:1.

Zaostatak iz prvog meča nadoknadila je i ekipa Lovćena koja je na Cetinju do vrha napunila mrežu Crvene stijene - meč na Obilića poljani završen je rezultatom 8:0.

Grbalj je u Radanovićima savladao Ribnicu rezultatom 3:1, dok je Petrovac na svom terenu remizirao sa ekipom Zabjela rezultatom 1:1.

Ubjedljivu pobjedu upisao je i Mogren koji je sa četiri gola u mreži sa stadiona na Lugovima ispratio ekipu Bokelja.

Zeta je u Plavu poražena od Jezera 2:1, ali je nastavak takmičenja izborila zahvaljujući pobjedi u prvom meču od 2:0.

Plasman u četvrtfinale izborio je i Dečić koji je službenim rezultatom savladao Budućnost u prvom susretu. Revanš meč nije odigran jer propozicije takmičenja nalažu da se revanš meč ne igra ukoliko se prvi meč registruje slžbenim rezultatom.

Prvi mečevi četvrtfinala Kupa zakazani su za 06. novembar 2013. godine, dok su revanš mečevi na programu 27. novembra 2013. godine.

Rezultati
Čelik - Rudar 0:0 (penalima 4:3) prvi meč 0:0
Mladost - Mornar 4:0 prvi meč 1:2
Mogren - Bokelj 4:0 prvi meč 0:0
Jezero - Zeta 2:1 prvi meč 0:2
Lovćen - Crvena stijena 8:0 prvi meč 1:2
Grbalj - Ribnica 3:1 prvi meč 3:1
Petrovac - Zabjelo 1:1 prvi meč 2:1
Dečić - Budućnost nije odigrana, prvi meč 0:3 Pff