Fudbalski savez Crne Gore i crnogorski Telekom produžili su sportsko partnerstvo započeto 2008. godine - novi jednogodišnji sponzorski ugovor danas su u prostorijama FSCG potpisali predsjednik Dejan Savićević i izvršni direktor crnogorskog Telekoma Rudiger Šulc.

- Drago mi je što smo produžili saradnju sa najjačom firmom u Crnoj Gori. Drago mi je što je Telekom Crne Gore uvidio da je fudbal najpopularniji sport kod nas. Mislim da smo u prethodnom periodu, kroz domaća takmičenja i reprezentativne obaveze, pokazali da smo dobar partner. Nadam se da ćemo i u narednom periodu biti na istom nivou, na kojem smo bili svih ovih prethodnih godina. Nećemo stati na ovome, trudićemo se da budemo još bolji - rekao je Savićević nakon potpisivanja ugovora.

I izvršni direktor naše najveće telekomunikacione kompanije nije krio zadovoljstvo zbog nastavka saradnje.

- Drago mi je što sam treći put ovdje od kada sam u Crnoj Gori. Trudim se da učim crnogorski, za sada znam samo da kažem "Hvala Bogu, petak je, idem kući". Ova uspješna saradnje traje već šest godina i čast nam je što sponzorišemo i fudbalsku reprezentaciju i ligaška takmičenja. Nadam se da će vaša reprezentacija imati sreće u narednom periodu. Želim vam sve najbolje, puno sreće, pa da se gledamo u Brazilu - poručio je Šulc.