Fudbaleri Čelika nastavili su seriju odličnih rezultata pobjedom protiv Mornara (3:0), koja im je omogućila da se odvoje na čelu tabele nakon sedam odigranih kola u Telekom 1.CFL.

Nikšićani su već od četvrtog minuta i isključenja Radulovića imali igrača više, ali su brojčanu nadomoć krunisali tek u posljednjih 20-ak minuta. Goste iz Bara načeo je kapiten Zorić u 71. minutu, da bi nakon toga Račić u 79. i Ivanović u 85. minutu samo ovjerili pobjedu svog tima.

Čelik sada ima tri boda prednosti u odnosu na Mogren koji je danas remizirao bez golova protiv Mladosti na Starom aerodromu. Budvani su u finišu utakmice, takođe, imali igrača više nakon isključenja Pavićevića koji je požutio u 83. i 89. minutu, ali nisu imali dovoljno vremena da iskoriste tu prednost.

Na trećem mjestu ostala je Zeta, koja bi sjutra pobjedom u derbiju protiv Sutjeske mogla da se izjednači sa Budvanima na drugom mjestu. Na četvrtom mjestu leži Budućnost koja je pred praznim tribinama Gradskog stadiona bila bolja od "fenjeraša" Dečića sa 2:0. Goste je pod Goricom načeo Rogošić u 22. minutu, da bi tačku na meč stavio Ćetković desetak minuta prije kraja regularnog toka.

Rudar je protiv Grblja stigao do prve pobjede u sezoni, a gol odluke postigao je rezervista Nemanja Ćosović u 39. minutu, sedam minuta nakon što je povrijeđenog Jovančova. Velika tri boda u gostima osvojio je Petrovac koji je golom Vujačića u 30. minutu srušio Lovćen na "Obilića poljani".


Rezultati

Budućnost - Dečić 2:0
Zapisnik   |   Izvještaj

Rudar - Grbalj 1:0
Zapisnik   |   Izvještaj

Lovćen - Petrovac 0:1
Zapisnik   |   Izvještaj

Čelik - Mornar 3:0
Zapisnik   |   Izvještaj

Mladost - Mogren 0:0
Zapisnik   |   Izvještaj


Nedjelja, 22.09.2013.

Zeta - Sutjeska