Fudbalska reprezentacija Crne Gore odradila je večeras u svojoj bazi na Starom aerodromu posljednji trening uoči puta za Varšavu na kvalifikacioni meč protiv selekcije Poljske koji se igra 06. septembra 2013. godine.

Večerašnji trening, koji je sproveden iza zatvorenih vrata, propustio je Milorad Peković dok su svi ostali igrači trenirali punim intezitetom.

Stevan Jovetić smatra da je naš nacionalni tim dovoljno jak da odgovori teškim izazovima koji su pred njima do kraja kvalifikacija.

- Očekuje nas jako teška utakmica. Protiv Ukrajine smo zakomplikovali situaciju. Međutim, tih posljednjih 45 minuta protiv Ukrajine ne može da poništi sve ono što smo radili do sada. Još uvijek imamo velike šanse, ali što je najbitnije od nas sve zavisi. U ove ti odlučujuće utakmice treba da se pokaže veličina, a mislim da mi jesmo veliki i da možemo ostvariti pravi rezultat. Gledali smo ih protiv Danske i vidjeli da su odigrali dobro taj meč. Oni će u meč ući dosta rasterećeno, što je njihova prednost. Ponavljam, radi se o jakoj reprezentaciji, sa pet izuzetno kvalitetnih igrača, rekao je Jovetić.

Vezista Fiorentine Marko Bakić vjeruje da će jedna greška odlučiti pitanje pobjednika u Varšavi.

- Očekuje nas jako teška utakmica u kojoj smo prinuđeni da idemo na pobjedu. Svakako da nećemo jurcati i gubiti glavu. Imamo svoj stil, igraćemo strpljivo i pametno i nadam se da ćemo postići rezultat koji će nas sve zadovoljiti u reprezentaciji. Odlučivaće sitnice, jer i oni idu na pobjedu. Vjerujemo da će neki kiks njihove posljednje linije odlučiti pobjednika, kazao je Bakić.

„Hrabri sokoli“ sjutra putu putuju za Varšavu i u večernjim časovima će na Nacionalnoj areni odraditi posljednji trening pred meč sa Poljacima.