Fudbalska reprezentacija Crne Gore nastavila je pripreme za utamicu sa Poljskom koja se igra u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine.

„Hrabrim sokolima“ na današnjem treningu nedostajao je Elsad Zverotić, dok defanzivac Kajzerija Marko Simić neće biti u sastavu našeg nacionalnog tima za meč sa Poljacima zbog povrede zadnje lože.

Golman "hrabrih sokola" Vukašin Poleksić očekuje težak meč u Varšavi.

- Sigurno da će biti mnogo teška i zahtjevna utakmica. Probaćemo da uzmemo sva tri boda. Po meni, ovo je najvažnija utakmica za nas. Ako protiv Poljaka uzmemo tri boda, mnogo lakše će da se diše. Ako kiksamo, onda ćemo biti pod pritiskom protiv Engleske a to ne može da izađe na dobro. Siguran sam da će stručni štab pripremiti dobru taktiku. Mislim da smo u mnogo boljoj pozicoiji od naših konkurenata i nadam se da nećemo ispustiti ovu šansu. Ovo će biti mnogo teža utakmica nego ona prva sa Poljacima u kojoj treba da tražimo šansu iz kontranapada', kazao je Poleksić.

Dejan Damjanović vjeruje da ''hrabri sokoli'' imaju snage da u Varšavi zabilježe dobar rezultat.

- Nadam se da ćemo, najprije, izvući neke pouke nakon nokauta protiv Ukrajine. Protiv Poljske moramo odigrati mnogo smirenije i pametnije. Očekivanja su i dalje svima ista, da probamo da izboprimo makar drugo mjesto. Siguran sam da ćemo imati par šansi na tom meču. Moramo biti koncentriani svih 90 minuta i nadam se dobrom rezultatu, rekao je napadač naše selekcije.

Naredni trening naši najbolji fubaleri odradiće u utorak u svojoj bazi na Starom aerodromu. Početak treninga zakazan je za 18.45 časova, dok će brifing za predstavnike medija biti održan pola sata ranije.