Fudbaleri Dečića prekinuli su pobjedničku seriju Čelika u četvrom kolu Telekom 1. CFL. Budućnost je na otvaranju renoviranog stadiona pod Malim brdom savladao Petrovac

, dok je Mogren u goleadi na Lugovima savladao Zetu. Grbalj je iznenadio Sutjesku i osvojio sva tri boda u Nikšiću, dok je Lovćen na gostovanju savladao Mladost. Pogodaka nije bilo u Baru gdje su snage odmjerili Mornar i Rudar.

 

 

Dečić je pred svojim navijačima prekinuo pobjedničku seriju Čelika i osvojio bod u duelu sa liderom šampionata. Nikšićani su bili na pragu novog trijumfa, pošto je domaćin tek u sudijskoj nadoknadi drugog poluvremena uspio da dođe do izjednačenja. Gosti su došli do prednosti preko Đalca u prvom dijelu, da bi u nastavku Milovan Nikolić povisio prednost svog tima. Tuzani su do izjednačenja došli u sudijskoj nadoknadi vremena kada su mrežu gostiju pogodili Edin Lekić i Milivoje Novović.

Grbalj je upisao minimalnu pobjedu na gostovanju aktuelnom šampionu, ekipi Sutjeske. Tri boda timu iz Radanovića donio je Igor Radusinović u posljednjem minutu regularnog toka susreta.

Budućnost je na otvaranju renoviranog stadiona pod Malim brdom nadigrala Petrovac i upisala prvu ovosezonsku pobjedu. Pitanje pobjednika izabranici Nenada Vukčevića riješili su u drugom dijelu susreta – mrežu Petrovčana dva puta je zatresao Darko Nikač, dok se jednom u strijelce upisao omladinski reprezentativac Marko Ilinčić. Jedini pogodak za domaćina postigao je Dalibor Đukić u sudijskoj nadoknadi vremena.

Mogren je u goleadi na Lugovima savladao ekipu Zete rezultatom 4:0. Budvani su imali čak četiri gola prednosti ali su u finišu susreta morali da strijepe za pobjedu pošto su gosti bili nadomak izjednačenja uz igrača više na terenu.

Lovćen je osvojio sva tri boda na gostovanju ekipi Mladosti. Cetinjani su golovima Luke Mirkovića i Nenada Stojanovića savladali četu Nikole Rakojevića.

Rezuiltati
Sutjeska - Grbalj 0:1
Zapisnik | Izvještaj

Petrovac - Budućnost 1:3
Zapisnik | Izvještaj

Mladost - Lovćen 0:2
Zapisnik | Izvještaj

Mogren - Zeta 4:3
Zapisnik | Izvještaj

Dečić - Čelik 2:2
Zapisnik | Izvještaj

Mornar - Rudar 0:0
Zapisnik | Izvještaj